Lördag!

Huvva vad Wille var dålig igår. Febern steg till 39,3 och han låg hela dagen igår. Fick hjälpa honom t.o.m till toaletten, för han var så svag.
Han hade beställt Tacos till middag igår, men blev så besviken när han bara orkade äta nästan en hel. Tacos är hans favorit och han kan trycka i sig hur mycket som helst annars. Så han bestämde att vi måste äta det igen när han blivir frisk. :)

I morse hade han 38,3 när han vaknade. Men nu har den stigit till 38,8. Det vankas kalas ikväll hos Jussa och där bjuds det på ännu en favorit för Wille. Nämligen smörgåstårta. Om Wille inte har allt för hög feber och orkar sitta upp så åker vi nog en sväng dit och äter smörgåstårta,.
För ni kan förstå hans besvikelse när han hörde att det blir smörgåstårta där.

Nä, nu ska jag ta itu med lite hem arbete. Har inte haft inspiration till det alls sedan vi kom hem från värmen.Här är en bild på Willes kompis "Looser". Wille har knäppt bilden från vår balkong.
Han är från Schweiz och Wille döpte honom till "Very very big looser and lady". Till slut kallade nästan alla på hotellet honom för "Loosern". :)

Nu ska Wille sitta vid datorn. Ha en bra lördag!!


Kommentarer
Postat av: morsan

Hur är det med sjuklingen?

2009-02-01 @ 10:32:40
Postat av: Nina

Fy vad trist att det är Willes tur att vara sjuk:(Ebba var sjuk en vecka och Emmy hade feber två och en halv vecka Megasuck. Så jag hoppas att inte Willes feber håller i sig så länge..Ev. att Emil och Sussi köper Wahlbergs huset, det beror på hur skorstensbesiktningen går imorgon...flickorna hoppas att det få storebror till byn:)

2009-02-01 @ 21:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
eXTReMe Tracker