Lördag!

Huvva vad Wille var dålig igår. Febern steg till 39,3 och han låg hela dagen igår. Fick hjälpa honom t.o.m till toaletten, för han var så svag.
Han hade beställt Tacos till middag igår, men blev så besviken när han bara orkade äta nästan en hel. Tacos är hans favorit och han kan trycka i sig hur mycket som helst annars. Så han bestämde att vi måste äta det igen när han blivir frisk. :)

I morse hade han 38,3 när han vaknade. Men nu har den stigit till 38,8. Det vankas kalas ikväll hos Jussa och där bjuds det på ännu en favorit för Wille. Nämligen smörgåstårta. Om Wille inte har allt för hög feber och orkar sitta upp så åker vi nog en sväng dit och äter smörgåstårta,.
För ni kan förstå hans besvikelse när han hörde att det blir smörgåstårta där.

Nä, nu ska jag ta itu med lite hem arbete. Har inte haft inspiration till det alls sedan vi kom hem från värmen.Här är en bild på Willes kompis "Looser". Wille har knäppt bilden från vår balkong.
Han är från Schweiz och Wille döpte honom till "Very very big looser and lady". Till slut kallade nästan alla på hotellet honom för "Loosern". :)

Nu ska Wille sitta vid datorn. Ha en bra lördag!!


Bra service!

Igår när Wille kom hem från skolan hade han jätte ont i huvudet. Han låg däck hela kvällen, orkade inte göra något alls. I morse när han vaknade hade han 38,7 i feber. Lite förkyld, men mest ont i huvet och i benen...säger han.
Bara det inte är influensan, känner att jag inte skulle ha tid att själv bli sjuk.

Efter en temp koll i morse så la sig Wille i väran säng för att titta på film. Titt som tätt ropar han efter något, vända kudden så den blir kall, spola fram filmen lite....ja diverse små saker.
Efter att jag sprungit fram och tillbaka några svängar säger Wille:

- Det är ganska bra att vara sjuk. Man får så bra service!!!!!!

Hahaha, vad jag fick skratta!!


Måste ju även berätta en annan rolig grej som fick mig att skratta.

Wille hade främmande i veckan, grannbarnen V och M var hit. Vi visade bl a bilderna från när vi var på elefantturen. V studerar fotot noga och så säger han efter en stund:

- Den där negern, eller vad det nu är!!! Han ser ut som en apa!!!

Hahaha, han menade elefantskötaren som sitter på elefantens huvud


Nå nu ska jag sätta igång med lite röjning här. Ha en bra fredag!!Vår elefant med elefantförare till höger.Här sitter vi och väntar på lite lunch på en av de 5 stjärniga restauranger vi åt på.
På just denna kostade vår lunch för alla 3 ca 50 kr!! :)

Sjungande apan!

När vi var på Elefant turen så hörde vi ett ljud som vi inte kunde förstå vad det var. Vi funderade på om det kunde vara ett barn eller nåt.

Efter att vi hade ridit färdigt fick gå runt i den lilla djurpark som fanns där. Till slut kom vi fram till den "sak" som lät så roligt.Det var den här underbara apan som sjöng!!
Klicka på bilden så får ni se ett litet videoklipp som jag filmade när den sjöng!!

När vi sedan var på tur med bambuflotten, då hörde vi dessa apor som sjöng likadant i djungeln!!

Similan Islands

Till att börja med måste jag ju säga GRATTIS åt Jussa som fyller 21 idag!! Hipp hipp HURRA!! :D

Tänkte dela med mig med lite fler bilder från Thailand. Bl a från Similan Islands som var så underbart!!

Först ut är "våran" katt Murre!!
Här badar Moster o Wille i en typ Lagun. Vi åkte med en bambu flotte i en Å med massa små forsar, eller vad man nu ska kalla det. Och då stannade vi på ett ställe där man kunde bada.
Här följer bilder från resan till Similan:Wille äter en banan (han tycker i vanliga fall inte om banan, men thailändska går bra)
efter en av badturerna. Han blev även sjösjuk när vi åkte ut, men fick sen en åksjuke tablett så han klarade resten av resan.Anki snorklar i bakgrunden!!

Vi var även till Donald Duck ön. Ser ni Kalle Anka???


Tror att det är bäten till höger som är den vi åkte med.


Såja, det får räcka för idag. Återkommer med fler bilder en annan dag!

Vilken semester!

Ja, nu är vi då hemma igen. Jag har väntat med att göra inlägg tills jag lagt in bilderna på datorn, så ni får se lite bilder från resan!

2 härliga veckor har vi haft. Wille har i princip badat konstant ca 6 timmar om dagen. Flygresan dit gick oxå väldigt bra.

Inte har vi heller bränt oss. Vi var så noga i början med att smörja oss så första dagarna fick vi inte ens ränder efter bikinin. Wille brännde sig endast under ögonen, för där fick jag inte smörja. Så nu är Wille alldeles svart under ögonen. Hade jag inte smort honom så bra som jag gjort så hade han varit så svart över hela kroppen.

Anki har ju redan skrivit en del om vad vi gjort. Bl a varit på elefant tur. Det var ganska läskigt för vi for rakt uppför berget och sen skulle vi ju även rakt ner för berget. Wille var till en början så arg på oss, för han tyckte att vi hade lurat med honom på en sån läskig tur. Men efter en stund lugnade han ner sig och var riktigt kolugn.

Här kommer en del diverse bilder:

Wille plockar snäckor.

Coola Wille som solar!Uppe på elefant ryggen.
Nedan är stranden där palmen med Tsunamins barn finns. En palm där föräldrarna, till de barn som dog i Tsunamin, har satt fast bilder på sina barn. Den här stranden var helt fantastisk, nästan öde.Här fanns oxå en 5 stjärnig restaurang där vi käkade lunch!!! :D


Nå, det får räcka för idag. Uppdaterar snart med bilder från Similan Islands, ett PARADIS!!

So long!!

2 0 0 9 ! ! !

God fortsättning åt er alla!!

Nytt år och nya tag. Känner på mig att 2009 blir ett bra år!!Jag o Wille börjar få lite resfeber. Det närmar sig med stormsteg!! Tänkte jag skulle visa lite bilder från Hotellet där vi ska bo!!

Först har vi poolen som jag tror Wille kommer att i princip bo i:Här är vårt rum som vi ska bo....vi får slåss om "sängarna"!!! =DNääää...skoja bara. Förhoppningsvis ser vårt rum ut såhär!!Ville bara slänga in ett litet inlägg och önska ER fortsatt bra!!

Vi "ses" väl i slutet av Januari!!
Kanske det blir nåt inlägg därifrån. Det ska finnas möjlighet att "hyra internet"!!

KRAM till ER ALLA!!!!

RSS 2.0