Allt Väl!!!

Jaaa hejsan!!!

Ett snabbt litet inlägg......på MIN lunch!!! :-D

Datorn hemma är skickad på reparation och här på jobbet finns inte ens någon liten minut till bloggande längre!! Eller...givetvis skulle ju kunna avsätta tid till det men det skulle straffa sig senare. Ligger efter i mitt arbete med 1 vecka ungefär! :-D

På måndag bär det iväg till Upplands Väsby för att besöka lagret. Kommer hem sent på tisdag kväll. Förhoppningsvis så kommer vårt arbete att underlättas efter detta besök!!!

Annars är allt bra där hemmvid! Inga större förändringar!!

Mattias & Janne var förra helgen till Stockholm och såg på Iron maiden. De var såååå nöjda när de kom hem! Mattias har investerat en ny El-gitarr.

Nå niiinnnnnnnnnnnnnnnn.....måste fortsätta!!

Ha det bra allihopa!

Fåntratten!

Har inte hunnit vara på bloggarna alls sen i måndags! I tisdags har Ella blivit en DET! A..l säckarna där bak togs bort + att hon har blivit steriliserad. Så denna vecka har jag varit hemma för V.A.H (vård av hund).
Hade planerat att göra så mycket här hemma, men men det sket sig. Natten mot onsdag var en pärs, blev inte många timmars sömn. Ella fastnade överallt med tratten och traskade hela natten alldelses virrig!

Wille kom direkt på ett nytt namn åt Ella....FÅNTRATTEN! :-D
Han tyckte hon såg så fånig ut i sin tratt och sa: Mamma, jag vet ett bra namn när hon ser så fånig ut....FÅNTRATTEN!

30463-36


Ikväll bär det iväg på "Soft opening" på IKEA! Det ska bli jättekul att få se bygget och dessutom shoppa lite grann. Har försökt bläddra i katalogen och spana efter bra att ha grejer, har lyckats hitta ett "toalettskåp" till lilltoan och en smart torkställning som man hänger på väggen! Sen får man se vad man hittar för smått o gott!


Fotade lite vårt nya sovrum som nästan är helt färdigt. Bara smygare och lister till fönstren som saknas. Försökte även fota det snygga golvet som Musse har lagt i vår hall. Bilderna blev inte så bra....så ni får ta er hit för att se det in live! :-D

30463-37

30463-38

Nå väl....om jag inte hinner på blogga i helgen så ska ni ha en Trevlig Helg!

Piteå Resan

Hinner inte skriva så mycket om vår helt underbara resa till Piteå!! Men vi hade det så otroligt roligt!!

Här kommer iaf lite bilder därifrån:


Här är två förväntasfulla som väntar på Mora Träsk
30463-30

MORA TRÄSK!!
30463-31

I kön och väntar på autograf!!
30463-32

Två stolta fans med autografer!!
30463-35

OCH TILL SIST....ONLY FOR YOU SUSSI!!!
Först hälsar jag från dig!!
30463-33

OCH SEN KOMMER HÄLSNINGEN!!
30463-34

Trevlig Helg!

Kommer inte att vara in på bloggarna alls under helgen, så jag vill önska ALLA en Trevlig Helg!

Imorgon bitti drar vi iväg till Piteå.

Har inhandlat grejer åt guuubarna så att de har nåt att göra till helgen. Hoppas att de hinner både tapetsera och lägga golv!! :-D

Hade ju tänkt lägga in Skeppsgolv men jag blev alltför snål så det blev Tarketts klickgolv Valnöt!! Måste ju inhandla allt möjligt annat oxå! Men det blir nog bra ändå i slutändan!!

Här följer en liten Dagens!! :-D

Ha det!!


En gammal man av irakiskt ursprung som bott 40 år i USA, vill som vanligt sätta potatis i sin trädgård men märker att han blivit för gammal för att gräva om landet. Ahmed, hans ende son, studerar i Frankrike.

Den gamle mannen sänder ett e-brev till sonen och förklarar problemet:


"Käre Ahmed!

Jag är bekymrad för jag orkar inte gräva om landet så att jag kan sätta potatis i år som vanligt. Om du vore här skulle problemet vara löst. Jag vet att du lätt skulle kunna gräva om landet och sätta potatisen.

Din gamle far."

Några dagar senare får han ett svar med e-posten:

"Älskade Pappa!

Hur gärna du än vill, var snäll och gräv inte upp det där stycket i trädgården! Det är där jag har gömt du vet vad...

Din trogne son

Ahmed."

Klockan fyra på morgonen påföljande dag anländer den lokala polisen, samt representanter för FBI, CIA, S.W.A.T., Rangers och Marinkåren tillsammans med Steven Seagal, Sylvester Stallone och folk från Pentagon för att vända upp och ner på trädgården i jakt efter sprängmedel, bomber, antrax eller annat farligt.

De hittar ingenting och ger sig av igen.

På kvällen samma dag kommer ett nytt e-brev från sonen:


"Älskade pappa!

Jag räknar med att du nu har fått ditt land ordentligt omgrävt så att du kan sätta potatisen? Det var det bästa jag kunde åstadkomma under rådande omständigheter.

Kära hälsningar Ahmed"Hoho!!

Jag hinner ju inte uppdatera min blogg på dagarna och på kvällen är oftast datorn upptagen!

Just nu är det mycket förberedelser inför helgen! Musse ska komma och sätta klinker i hallen, och sovrummet ska tapetseras och förhoppningsvis kanske jag hinner skaffa golv dit oxå!

Jag och Wille åker på minisemester till helgen. Vi ska till Piteå och se på MOra Träsk. Katta o Julia följer oxå med!

Och för att dom här hemma inte ska få långtråkigt så måste jag ju fixa lite arbete åt dom!! :-D
BRA VA!!??!!

Så på söndag när vi kommer hem så kanske jag kan börja städa det nya sovrummet! Men innan det blir sovrum av det flyttar vi vardagsrummet tillfälligt dit. Passa på att tömma det så vi, när vi ändå håller på och renoverar, kan riva loss där inne oxå!

Nå niin....kanske jag under nästa vecka kan visa lite bilder från vårt bygge!

Ha en bra vecka!

RSS 2.0