Heeela helgens inlägg!

Tänkte att jag skulle sammanställa ett inlägg för hela helgen. Vet inte om jag kommer att ta mig tid till att uppdatera under helgen.

Jag har blivit bjuden på Bröllop, Åhhh det ska bli så roligt!
Det är Mari-Ann P som ska gifta sig med sin Engelsman. Det blir bröllop hemma hos A & L i Karungi.
Det ska bli så spännade!

En häftig grej som hände i Onsdagskväll. Jag stod ute efter kl. 22 på kvällen och tog den sista friska luften innan sängdags. Då rusade Ella mot vägen och tokskällde. Hon lyssnade inte alls på mig när jag ropade åt henne. Hon var så jävla arg!!!
Nå, jag gick mot vägen och skulle hämta henne därifrån och vad får jag se. Jo, en flock med älgar på andra sidan på vår äng, i Beppos hästhage!! De traskade lugnt in i lilla skogen, det jag hann se var minst 5 st älgar!! Vet inte hur många det var totalt!

Min "Susterdotter" ska praktisera varje Torsdag och Fredag här på D-Link. Jättekul och ha henne här. Och "pojkarna" här på jobbet är ju alldeles till sig! Vi är ju som sagt inte många tjejer här på jobbet, och sen när det kommer en ung snygg tjej så blir dom ju som tuppar!!! Ha ha ha!!!
Jag tror inte vi nånsin haft så många olika besök inne på vår avdelning dessa två dagar som hon varit här!! Alla möjliga och omöjliga ärenden har de haft!! :-D

Nåja, nu vet jag inte så mycket mer!
Jo förresten! Kajsa!!! Jag kommer och hjälper er, vilken tid ska vi börja på morgonen, jag är uppe med tuppen om så önskas!!! :-D

Vilken Flopp!!

Ja herreguuud, detta är nog bland det värsta jag varit med om!!!

Nu pratar jag om läkarbesöket i Kalix!! :-(

Man har alltid blivit så väl bemött och fått professionell hjälp därifrån, men INTE denna gång!!!

Kajsa - Vi har nog varit till samma läkare kan jag tänka!

Jag vet inte för det första vad han heter. Han var från Skåne så vi hörde knappt vad han sa. Han mumlade och skorrade som bara den! Dessutom var han himla nonchalant.

Det började med att han frågade vad som var fel. Och då talade jag om att Mattias har varit sjuk så gott som hela tiden sen i Oktober, att han verkar vara mottaglig för varje litet virus som är i farten! Samt att han är väldigt ofta lös i magen.

Nå, magen fick vi tips om att sluta med laktos, och det har vi väl så gott som vetat att det beror på laktos.
Citat - Ni kommer ju från finska gränsen och heter dessutom Huhta så det beror på era gener. Vi "Vanliga" svenskar har ju inte det problemet!

JA, jag vet att det är vanligare med laktosintolerans med finska gener. MEN hans sätt att säga det!!! Grrr....

Gällande immunförsvaret så tyckte han inte att vi ens skulle kolla upp det. Det är bara folk med HIV och Cancer som har dåligt immunförsvar!!!!
Så det blev inga provtagningar överhuvudtaget!!

Men det han mest "surrade" om var han var irriterad på att Matti hade en T-shirt med Ozzy på.
Citat - Jasså, du tycker om den där knarkaren. Tänker du bli som honom då får du alldeles säkert dåligt immunförsvar!!

Av de 10 minuter vi var där inne så hade han mest hakat upp sig på T-shirten, 5 minuter snacka han om t-shirten!!!! Sen började han surra om gubbrock och Rolling Stones och hur hans föräldrar tyckte det var så hemskt.

Då ställde jag mig upp och vi gick iväg och sa tack o hej!!!

Nå, det sista var att vi skulle höra av oss efter sommaren om inte förkylningarna ger med sig!

DET VAR DET!!!!

Tack o Hej på Er!!! :-D

Måste passa på....

.....och skriva inlägg nu redan. På kvällen är det ju helt hopplöst att försöka skriva inlägg eller kommentera, det går ju så fruktansvärt trögt!!

Har idag varit och fyndat på Vero Moda. Jag tror att jag har hittat kläder där endast 2 ggr under den tid som de har funnits i stan. Men idag hittade jag ett par jeans, men de var i och för sig lite för stora. Men jag ska tvätta dom och dessutom kolla med Mommo om jag får torktumla dom hos henne, så kanske det löser sig!

Igår hade jag och Kajsa VK möte, och jag blev så förvånad! Det har ju verkligen spårat ur för tillfället, äter en massa gott och MYCKET! Men jag hade gått ner 0,6, så nu har jag bara 1,1 kilo kvar till mitt mål!
Så hädanefter blir det skärpning, inga godsaker och onyttig mat! Dessutom ska jag göra ett nytt försök med prommisar! SUSSI - HJÄLP MIG!!!

Ikväll får vi besök av bästa frissan! Det finns bara en som får klippa Willes hår och det är Sussi. Vi har gjort några försök hos andra frissan, men NEJ!, Sussi ska klippa!

På torsdag ska jag fara med Matti på hälsoundersökning till Kalix. Jag ringde Barnmottagningen och frågade om vi fick komma dit istället för Haparanda VC, och det gick bra! Så nu ska de få göra en ordentlig besiktnnig av grabben! Han är fortfarande väldigt hängig, magen är helt ur balans, förkyld m.m.! Han har varit sjuk i ett halvår kan man säga! Han är mottaglig för ALLT, ingen motståndskraft alls!

Nåja, nu ska jag göra sista rycket innan hemgång!

Ha det!!

söndag

Ja ja, jag är här och vi är faktiskt friska. :-D

Igår åkte vi till Keräs, Anki, Uffe och Jonas var där så vi beslöt oss för att sova där oxå!

Synd att säga, men Wille spydde faktiskt hos Fammo igår kväll. Vi grillade på kvällen och Wille åt en korv som Fammo hade tagit fram från frysen. Och jag tror inte hans mage var riktigt redo för den korven. Han började rapa på kvällen och sa att det smakar så illa när han rapar, senare på kvällen så luktade dessa rapar otroligt illa! Bläää....
Så jag tog för säkerhetsskull upp en hink till sovrummet, och givetvis kom all korv upp! Men det var bara det....sen sov han gott hela natten, men det gjorde inte mamma. Varje gång han vänt sig i sängen har jag varit beredd att rusa dit!!

Idag när vi kom hem var Wille så kompisviktorsjuk. Så vi ringde och kollade om vi kunde fara till hockeyplan och cykla. Och givetvis, nemas problemas, Viktor och Sussi hakade på. Nu är Wille hos Viktor och leker en stund, och jag ska gå ner och göra tacos. Det blev ju ingen taco myskväll igår, så vi tar det idag istället.

Ha det!

Freeeedag!!!!

Äntligen Fredag! :-)

Den här helgen ska man väl kunna "fira" som vanligt. Magsjukan gick fort över, Wille spydde endast två ggr och båda gångerna var det hos Mommo. Mattias var ganska dålig under dagen igår, han hade spytt 4-5 ggr och jag hade diarre igår. Pojkarna har varit lösa i magen idag, men annars har det inte varit nåt.

Undrar om vi åkte på nån matförgiftning eller nåt, eftersom alla 3 var dåliga igår. Det enda jag kan komma på är att pojkarna var sugna på hamburgare i Luleå, och då var vi på Mac Donalds. Jag åt av Willes pommes frites. Berit och ungarna har inte blivit dåliga, och Mac Donalds var enda stället som dom inte åt på.

Nåja, magsjuka eller inte. Jag hatar allt som har med kräkningar och bajs att göra, så dasset är skurat rejält både igår och idag. Tvättmaskin går för fullt, filtar kuddar täcken är på tvätt än en gång! :-)
Ska snart gå och dammsuga och skura så man kan ha ledigt heeela helgen.

Imorgon har pojkarna bestämt att vi ska ha en taco myskväll, så vi åker till stan imorrn och handlar en massa gott. Inte nog med det, idag har jag äntligen fått Skrovmål!! Som jag har längtat, men Janne missade att köpa smältost. Men det gick bra ändå!!!

Sen det tråkiga! Usch vad hemskt med Växthuset! Det känns konstigt, fast att det inte är Mommos och Moffas längre så känns det ändå som att det var deras "verk" som gick upp i rök!

Ha det bra och sköt om er!
Trevlig Helg!

Det kan INTE vara SANT!

Ett kort inlägg bara..........Varning!

Vi har fått magsjuka IGEN!!! Mattias ringde imorse att han har spytt, så han har legat däck och spytt hela dagen! Vid lunch började min mage bubbla och jag har ont i den!!!

Wille har ju påsklov med Mommo. Mommo ringde för en liten stund sen - Wille har spytt ner hela hennes soffa!!!!!

VAD ÄR DETTA!!!!!????

Jag kan inte komma på att vi skulle ha ätit nåt olämpligt heller!!!!!!!!!

Hej svejs!!!!

F....n säger jag bara!!!

Ho ho!!

Jaha, då var det vardag igen. Har ju tagit vår minisemester som helg, eftersom vi missade hela påskhelgen!
I tisdags drog jag, matti och wille iväg till Luleå fär att hälsa på Berit, Ebba, Ida och Isak. Peter jobbade så honom har vi inte sett till så mycket.
När vi anlände till luleå så slängde vi oss en snabb lunch och sen bar det iväg till Teknikens Hus, där finns ju så mycket roligt så hux flux hade vi varit där i 3-4 timmar! :-D
Efter det bar det iväg till Dollar Store, där man givetvis fyndade en massa bra och ha grejer. Sen landade vi på den BÄSTA butiken, Barnens Hus!!
Wille handlade upp sina sista födelsedagspengar, det blev en radiostyrd bil och nå polisgubbar.
Radiobilen var ett måste, han och Anton har planerat att när Anton nästa gång kommer till Fammo så ska de gå på skolan och köra med dom i gympasalen.

Vi var oxå en snabb sväng in på Skokanonen och där hittade vi skor åt oss alla. Gympadojor åt pojkarna och skor åt mig själv!! :-D

Efter denna hektiska dag så blev det ganska tidigt i säng!

På onsdag hade vi en ganska slö morgon, men efter lunch bar det iväg till stan för att shoppa. Wille fick en vårjacka, en med ganska mycket VITT!! Det fanns jättefina i grönt och svart, men Nej han skulle ha en VIT!!
Mattias köpte nåt TV-spel. Och jag hittade 2 par jeans, var i stort behov av nya byxor. Alla mina byxor är för stora. Otroligt!! Jag var tvungen och ta jeans i storlek 40!! Jag har minskat 2 storlekar!!!

Nu har ni fått en kort sammanfattning av resan till Luleå!

Nu måste jag fortsätta och jobba!!!
Ha en bra dag!!!

En bra dag!!

Wille fick äntligen leka med Anton, som han har väntat i flera dagar! Men en dag fick de tillsammans ändå. Lite jobbigt har det varit, han är ju ganska utmattad efter flera dagars sjuka, så han blev ganska trött emellanåt. Men roligt har dom haft!!

Så mycket annat har inte hänt, vi har varit hela dan hos Fammo o Faffa. Var ut på en prommis med Anneli, Petra och Ella och ätit god mat hela dan. Fast en sak som är positivt med magsjuka är ju att magsäcken krymper ganska mycket, så man orkar inte äta så mycket! Få se om det har gett nåt resultat på vår nästa VK möte!
Jag som hade bestämt att denna helg ska gå i matfrossans tecken. Hade tänkt äta godis, MAT, dricka gott m.m. Men det blev inte som man hade tänkt sig. Man ska nog inte planera så mycket i förväg! :-D

Till veckan har jag semester tisdag o onsdag. Som det verkar så åker jag, wille o matti (om han vill följa med) till Berit. Vi hade egentligen planerat att hon och barnen skulle komma till oss imorgon, men Berit hade glömt väskan med sina och Isaks kläder i Luleå (dom är i Lappträsk nu). Så då tyckte hon att vi kunde komma dit istället.
Så det ska bli roligt o fara dit. Vi tänkte då ta en tur till Teknikens Hus och ev. till Hägnan!
Kanske man skulle passa på och shoppa lite kläder oxå, jag skulle behöva nya byxor!! :-D
Hmmm...ingen dum idé...eller hur?? Dessutom ingen "antishoppande" guuube med heller!

Nu ska jag gå och slänga mig på soffan!
Ha en bra kväll alla bloggetilaiset!!!

Nu bär det iväg....

Idag ska vi åka o leka med kusinerna hos Fammo o Faffa. Nu är vi friska, eller vi avvaktar en stund nu på morgonen...men allt verkar bra!
Wille har vaknat ett par ggr på natten och velat ner på toaletten, men det har bara varit luft som kommit. Han har som en säkerhetsåtgärd satt sig på toastolen, inte vågat släppa bara sådär! :-D

Jag måste säga att denna magsjuka har varit seeeeg! Huj, det verkade hopplöst ett tag, men efter igår eftermiddag när Wille blev så sugen på pommes frites då kände man hopp!!
Vi var ut på gården en stund på kvällen för att få lite frisk luft. Vi gick några varv på gården, det var allt vi orkade! Men efter det var Wille som en helt ny kille. Fick färg i ansiktet och sken som en sol!

Nu ska vi börja fira Påsk!!

Glad Påsk!!!! :-D

Inte så mycket suck! :-)

Jag måste ju bara skriva, det blev en helomvändning här helt plötsligt!

Wille har ju legat däck hela dagen, men för en timme sen ungefär blev han så fruktansvärt sugen på fisk. Mommo o Moffa har ju varit på pimpeltävling idag, så Wille undrade ju att månne om de fick nån stor fisk som han kunde äta!! :-D

Men det hade dom ju inte. Mommo hade endast fått en miniliten aborre. Nå, när han nu inte fick nån fisk så blev han så fruktansvärt sugen på pommes frites. Sagt o gjort, vi ringde Mommo som for o hämtade det åt oss från G. Men då blev han oxå sugen på Popcorn, ringde fort till mommo att det måste hon oxå köpa.

Så först har han vräkt i sig Popcorn, men det blev en liten chock för magen. Det åkte upp ganska fort. Men vad gjorde väl det, när han hulkat sig en stund i hinken så undrade han när pommes frites är klara!! :-)

Så när dessa var klara har han suttit och vräkt i sig det oxå! Och än så länge har de fått hållas kvar i magen!

Den stackars lilla kroppen var nog alldeles tom på salt!

Uppföljning kommer!!!

Suck....!

Har precis suttit o läst era Bloggar, ides inte skriva kommentarer. Men nog verkar Alla ha en trevlig Påsk!

Här är det sjukstuga ännu. Wille som var så "pigg" igår är allt annat än pigg idag! Under natten behövde han "skita" och då kom det oxå lite kräk. På morgonen har han oxå kräks några ggr. Han har inte orkat äta nåt idag, men det går ganska bra med vätskan...det är ju huvudsaken!

Själv har jag en bubblande mage, har fått springa hela natten på toaletten. Men som tur är har jag sluppit att kräkas. Har tagit diarretabletter så nu känns det som att magen börjar bli någotsånär normal.

Men vi är inte ensamma!
Berit ringde och dom har oxå magsjuka!! Hon var så deppig när hon ringde och undrade vad vi gjorde. När jag berättade att jag o wille ligger i magsjuka....då fick vi oss ett gott skratt!!!
Hon hade föreställt sig att när hon ringer så kommer iiingen att svara, för vi är minsann ute o grillar och har så mysigt!! Så hon tyckte det var sååå skönt att vi inte heller har kunnat njuta av Påsken så här långt!
Oj, vad vi skrattade - Skadeglädje!!! :-D

Janne o Matti har farit till Fammo o Faffa, de blir nog kvar där över natten. Tycker det är synd att de ska behöva sitta o titta på oss sjuklingar. Så jag skickade iväg dom!!

Ni ska ALLA ha en trevlig Påskafton!!!


Jaha...då har man ont i magen!! :-(

Ja, det är väl kanske inte såå allvarligt som det verkar. Men ont i magen har jag och det tål inte att fisa...hrmmm!
Ja, det är bara fisa som jag får hålla mig ifrån. Jag har inte behövt bosätta mig på dass! Dessutom försöker jag med alla goda råd som jag fått...så just nu håller jag mig till medicinen whiskey! Har tagit mig 3 huttar under dagen...så det är kanske därför jag inte behövt bosätta mig på dass!! :-D

Nå, slutsnackat om skit!

Wille sitter just nu och äter stekt falukorv!! Han var så fruktansvärt sugen på Parisare, men det hade vi tyvärr inte....men det dög lika bra med falukorv. Så nu är killen snart fitt for fight!! Han har bara 38 grader i feber...så det känns så skönt att han börjar tillfriskna!

Jag är oxå hungrig...men jag törs inte äta! Ska gå och ta mig ett glas annan whiskey....vischy vatten!


Ha en bra Långfredag!!

På bättringsvägen?

Idag har Wille inte så hög feber, hade 37,9 nu på morgonen. Lite svårt att få i honom något. Han tycker att det känns som att han ska spy. Men det beror nog mest på att det är så tomt i magen, allt han dricker börjar o bubbla så att han börjar rapa och då känns det väl som att det ska komma upp.

När han vaknade så är det första han säger - Det skulle vara skönt med en dusch! :-)
Så snart bär det iväg in i duschen, och det är väl ett gott tecken?!?

Idag ska jag och Wille kurera här hemma. Matti o Pappa åker till Keräs och ska lyfta in Faffas fönster. Faffa har beställt nya fönster till huset (äntligen). Fammo har längtat efter detta hur länge som helst! Så dessa ska lyftas in någonstans i nån av magasinen. Hoppas att de får dessa "installerade" så snart som möjligt, så Fammo inte behöver kämpa med de gamla fönstrerna! :-)

Kajsa - Hoppas att Wille snart är frisk, vi väntar med glädje på telefonsamtal från Kasper!

Ha en bra dag!!!

Hå hå ja ja.....

Tänk vad man kan bli sällskapssjuk när man är så här isolerad! Jag får väl kommunicera med mina vänner på det här sättet istället!! :-D

Wille verkar inte vara på bättringsvägen på långa vägar! Han har 40 graders feber och ligger helt utmattad. Han har iaf börjat äta isglass nu, så det är väl ett gott tecken! Fast han spydde lite grann för en stund sen, men det var så ytterst lite som kom. Det innehöll ingen vätska bara lite youghurt som han ville prova äta!

Själv har jag precis ätit några varmkorvar, jag har inte vågat äta nån fast mat. Har hållt mig till varma koppen, BLODAPELSINER och ost. Ja, ost har jag ätit för att det är stoppande! Snacka om att
vara nojig! :-D
TA I TRÄ, än en gång, känner inget än iaf!!!

Saneringen har gått bra, är färdig med Påskstädningen. Ingen fruktansvärd städning bara dammsugit och skurat ochgivetvis sanerat toaletten. Tvättmaskin går i ett, ALLT åker i tvätt maskin för tillfället!! :-D

Nåja, få se vad detta blir för en påsk! Kanske vi ses på Påskdagen eller nåt sånt!!

Hej svejs! Ha det bra allihopa!!!!


Sanering pågår....

Har börjat sanera hushållet efter denna magsjuka! TA I TRÄ!!!!! Jag har INTE fått magsjukan än iaf!!!!
Har skurat dasset med HETT vatten och massor med skurmedel av alla de slag!!! Tar en liten paus....men sen ska jag fortsätta med resten av hushållet!

Mattias är rätt så pigg, för honom har det nog gått över! Men Wille ligger i feber nu, han har inte spytt sen igår kväll. Men han är väldigt svag.....! Men det är värsta sjukan man kan ha, man blir så fruktansvärt svag av magsjuka!

Hoppas bara att vi håller oss friska tills imorgon, och att Wille är frisk. Bästa kusinerna kommer till Fammo o Faffa, och vi har ju tänkt åka dit o fira lite påsk!!!!


Nåja, saneringen ska fortsätta!!!

Ha en bra dag Alla Häxor!!!!


Nu har det hänt!!!!!

Det som är bland det värsta som kan hända!!!!!

MAGSJUKAN har anlänt till vårt hus!!!!!! Aghhhhhhhh!!!

Mattias har först haft feber i några dar, sen fick han diarre och igår kväll spydde han. Imorse klockan halv fem var det Willes tur, och har tills nu spytt 4 ggr.....
Gissa vem som har druckit pressad blodapelsin till frukost....tog även 10 hela vitpepparkorn som vitamin!!!! :-D

Fy tusan! Fan, om jag oxå får det!!!
Mina händer börjar vara söndertvättade snart, tvättar dom hela tiden i hett vatten!!!
Ja, jag vet....det är nästan sjukligt!! Men som ni vet så har jag sån fobi för magsjuka. Om jag hade haft, så skulle jag kunna tänka mig att ha på mig munskydd och gummihandskar!!!! :-D


Nä, nu ska jag kolla till sjuklingarna!!!

Be till han där uppe att jag inte ska få magsjuka!!!!!

Vårt kontor!

Här har jag försökt fota vårt kontor...det är inte så bra skärpa! :-)

              


Försökt få med heeela kontoret, men det var inte så lätt!!! :-D

Skrattretande......

Ja, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller jag tror att jag bara kan skratta!!!

Som de flesta "normala" barn, har de ju en kiss, bajs och snopp period i sina små liv!
Det har varit en period där snoppar är väldigt intressant just nu för Wille! Så det är ganska mycket snoppdanser m.m just nu på dagis......

Idag när jag hämtade honom ville "fröknarna" ha ett allvarligt samtal med mig. Jaha!!! Vad är det nu då...hann man ju tänka!!!!
Jo, då har Wille och 2 andra pojkar visat snorrarna för varann. Dessutom så ska Wille ha sagt att de andra pojkarna ska dra ner brallorna, och så ska Wille sjunga en sång!

Då får jag frågan direkt - Har han sett Bigbrother när du har tittat på det?!?!?! Där sjunger de en väldigt ful sång!!!

Nej, säger jag. Jag tittar inte på Bigbrother!!

Jaha/nähä...gör du inte det? Men där sjunger dom fula sånger och programmet visas ju klockan sju, när barnen fortfarande är vakna.

Jasså, säger jag, det vet jag inget om för jag ser inte på det programmet!

På det sätt som de uttryckte sig/kroppsspråket, kunde man läsa mellan raderna om hur snacket gått!
Typ - Där sitter Mamma och tittar på Bigbrother och sonen sitter med!!!! :-D

Nå, Wille har erkänt händelsen. Och har lovat att inte visa snorren på dagis, förutom när de har gympa och ska duscha efter det. Och "snoppsången" tror jag är "Nakensången" (Åh åh vad det är skönt o va naken.....) Ja ni vet vilken jag menar, den som är populär på våra "sustramöten"!!!! :-D

Ha ha ha ha! Det är så skrattretande, inte själva "snorre showen", men hur man kan läsa mellan raderna!!!!!


Tack för mig....jag var bara tvungen att få yttra mig om detta!!!


Regn o regn....

Fy tusan vilket väder, man har ingen lust att göra nåt när det är så här!!

Igår var vi som sagt på pimpeltävling i Finska Karungi. Vi hade en jätterolig eftermiddag/kväll. Ganska kallt var det där ute på isen, men vi frös inte ihjäl iaf.
Vi hade ju lite otur med fisket...men vi kom på varför vi inte fick nå fisk. Det fanns ju vissa som hade hela påsen full med fisk, ca 10-15 kilo med fisk!!! Inte konstigt att vi inte fick nå fisk! :-D
Men, de som hade påsen full med fisk var inte såå glada. Det var den som hade största fisken som vann...så det hade ingen betydelse hur mycket fisk man hade totalt!

Jag vet inte vem som vann, men det var någon som hade dragit upp en gädda och nån annan som hade fått en lake. Det var väl nån av dom som vann!

Nåja, Wille och Viktor fick iaf en godispåse!!! Och så är vi med på utlottning av en timmerlada (typ sån som moffa har) och en massa andra priser , Sussi - Viktors Lott är hos oss, jag glömde lämna den igår till er!!

Idag har det väl inte så mycket....har kommit en bra bit på vägen med tvätten. Har inte så fruktansvärt mycket kvar! Sen har jag varit en sväng till Anki och hjälpt henne lite. Blev även bjuden på Lunch! Tack Anki!!!

Nu ska jag gå o titta till sjuklingen. Mattias har ont i kroppen och 40,5 graders feber!!!!
Han som nästan aldrig varit sjuk tidigare....har varit till och från sjuk sen i Oktober/november!!!!! Får nog beställa tid till lite grundligare hälsoundersökning, den vanliga CRP:n osv har inte visat så mycket vid tidigare undersökningar!

Ha en bra Söndag!!!


JO Förresten!!!!!!!!
Nu är fågelinfluensan nära. Igår på pimpeltävlingen såg vi dom första svanarna. Två st som flög över oss där på isen!!! Har aldrig tidigare sett svanar så här tidigt. Så nu är DOM PÅ VÄG!!!!!!!!!!!!!!

Lördag!! :-D

Ja, jag missade att skriva att det äntligen är Fredag! Tog mig inte tid att skriva igår! Men jag måste väl oxå kanske bli bättre på att skriva inlägg! Idag ska vi fara på Pimpeltävling, det är Finska Karungi som ordnar detta! Jag, Wille, Viktor, Moffa & Folke ska fara. Hoppas att vi får nåt och kanske vinner något pris! Annars så har jag o wille röjt lite här hemma...förberett för Påskpynt. Men usch, det är hur mycket som helst kvar att röja! Få se om inspirationen kanske dyker upp under dagen! Ha en fortsatt trevlig Lördag!!!

Jaja...fredagen är över.....

....men nästa är snart här! :-D

Jag är fortfarande drabbad av virus, vet inte vad jag ska skriva om. Men jag gör ett försök!

Veckan har väl varit bra. Var i måndags på vår första VK träff, helt otroligt jag går fortfarande ner. Har inte räknat points på jag vet inte hur länge, men jag försöker tänka på vad jag äter. Hoppas att detta fungerar i längden!!
Och prommisarna som jag och Sussi kom igång med och vi var sååå duktiga, latmasken och tröttheten har drabbat mig. Igår skulle vi så stort fara, men vad händer. Jo - jag somnade när jag skulle "natta" Wille. Jag vaknade klockan 23,15 och var så arg för att jag hade missat promenaden! Nå, hoppas att det blir en prommis ikväll!
Fast idag när jag kommer hem måste jag ta mig i kragen och börja röja och tvätta kläder! Usch, jag har hamnat i det läget att man inte vill vara hemma eller så är det lika bra och gå och sova! Det är så stökigt och skitigt. Mne jag måste börja och röja upp ikväll, så att jag inte behöver göra det under helgen!

Nåja, så mycket mer har inte hänt. Eller jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om!

Ha en fortsatt bra vecka. Kanske jag får inspiration och skriva när det sen är ÄNTLIGEN FREDAG!

RSS 2.0