Vattenspinning....jag oxå...

Jag måste väl oxå berätta att vi har varit på vattenspinning. Jag kan inte mer än hålla med "sustrarna" att det var skitkul. Det var bland det roligaste jag nånsin gjort. Men, jag fick fruktansvärd sendrag under foten och i tårna, kändes som att tårna krullade ihop sig. "Proffsen" berättade då att det är jätteviktigt att dricka mycket under hela passet, de hade oxå i början sendrag. Så nästa gång blir det en STOR flaska vatten med.

Hoppas bara att det startar en grupp till snarast, jag orkar inte vänta hur länge som helst på att få börja vattenspinning! Borde inte vara problem och få ihop en grupp.


För övrigt så har Matti inte blivit bättre! :-(
Mommo har varit med honom till Vårdcentralen och tagit stick i fingret. Han har något hög sänka (de hade inte talat om hur hög), och hade bara ordinerat panodil och "hosttabletter". OM, han får ont i lungorna så ska vi tillbaka!! :-/

Nå, han får stanna hemma resten av veckan. Ingen idé o skicka honom till skolan. Dom har så mycket idrott och andra aktiviteter. Så då är det bättre att han får försöka bli ordentligt frisk.


JO, jag har fått inbjudan till Julfest i Stockholm!! Vet inte varför jag fått!
Men D-Link har varje år en stor julfest för Norra Europa. Och då får Mike bjuda 2-3 anställda från Haparanda....och jag är en av dom i år!
Men hur ska det gå, då måste man "speaka" english en hel helg....när man kommer från Pirkkonoja!!

Jag har inte ännu bestämt mig om jag ska åka....men det skulle vara kul och få se huvudkontoret i Stockholm! Återkommer senare om mitt beslut!! :-)

Ha det gött allihopa!!


Kommentarer
Postat av: elli

Men så spännande med Stockholmsresa!!! Hoppas att det går att fixa (med allt där hemma) så att du kan åka. Man får nog inte så många chanser så det gäller att nappa på.

2005-11-16 @ 21:13:07
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: eira

Klart du ska åka!!! Du kan ju shoppa på svenska och prata på engelska! Blir så bra så! *ler*

2005-11-16 @ 21:15:21
Postat av: Häxan1

Jag kan följa med, som TOLK, Jag kunde i Bulgarien, efter många Wisky, WI HÄV GLÄÄS! Då är jag, den BÄSTA TOLK!

2005-11-16 @ 22:00:44
Postat av: kajsa

Månne hur hög sänkan var? Bäst att han håller sej hemma och tar det lugnt! Har du kollat de andra medfestarna? Kan bli kul om rätt personer åker...
Du kan ju fara för att shoppa lite och så ser du festen som en måltid...du kan ju tillbringa kvällen på rummet för att prova alla nya kläder du köpt...Om det känns att du vill åka så åker du!!!

2005-11-17 @ 14:20:29
URL: http://kajsa.webblogg.se
Postat av: Anki

Givetvis åker du.
Fan vi ska ju ha tuliaisia(presenter översättning åt Kajsa o Elli)
Våga inta stanna hemma. Kajsa kan låna flytväst åt dig:-)
Int för att jag vet om du höver en....

2005-11-18 @ 18:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
eXTReMe Tracker