Hungrig!

Då var det snart äntligen dags för lunch, är hungrig som en varg! :-)
Jag är ju så dålig på att äta frukost, det blir oftast bara några koppar kaffe till frukost.

Wille åt en skinmacka utan kanter till frukost, men efter ett tag började jag fundera att det tar så lång tid när han tuggar denna lilla macka. När jag gick för att kolla hur det går för honom....så sitter han med stora fredagsgodislådan i famnen, och mumsar för fullt. Nog för att det är fredag, och vi brukar alltid ha fredagsgodis............men inte kl. 06,30 på morgonen!! :-)
Förgrömmade onge!!!

Janne är ledig idag, for tidigt på morgonen för att jaga fågel med "Förbannade Åberg". Han ska hämta Wille tidigare från dagis idag, Wille var så glad över att få sluta tidigare för en gångs skull! Han är oftast en av de första som kommer till dagis och en av de sista som far hem...stackare! Ändå har vi normala arbetstider! Nåja, that´s life!!!

Idag är det hittills Jättelugnt här på jobbet! Och eftersom det är fredag så vill man ju inte arbeta ihjäl sig...........tar det vääääldigt lugnt här just nu. Bläddrar mellan bloggarna för att se om nån skriver nåt...läser aftonbladet o expressen och spelar spindelharpan! :-)

Nå, nu ska jag göra ett ryck o arbeta lite. Väntar på att klockan ska bli tolv så jag får fara på affärslunch! :-)
Det blir Strimlad biff i grönpepparsås....mmmmm!

Kommentarer
Postat av: elli

Se där, affärslunch det var som attan. Vad kul med tjejparty hos morsan, för mej passar både datumen. Jag fick faktiskt sluta 2 timmar tidigare idag, skönt. Jag är nog lika glad som Wille!

2005-11-04 @ 17:55:30
Postat av: Häxan1

Idag, har säker mkt o göra, Hallowiin party+ middagen hos "bästa Moster"!

2005-11-05 @ 12:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
eXTReMe Tracker