Dan efter dopparedagen!

Hoohh.....har precis vaknat efter att ha legat i djup dvala. Jag vet inte om ni har varit med om det (Anki o Mommo har det), men man sover så förbaskat djupt. Och hur man än försöker så går det inte att vakna, man har bly på ögonen. Efter att ha försökt öppna ögonen i en timme ungefär....så går det sakteliga att vakna. Men sen efter det, så är man fortfarande inte vaken. Kommer nog att gå som en zombie resten av kvällen.

Julaftonen gick väldigt bra. Vi åkte på fredag kväll till Keräsjoki. Där fanns nästan hela rasket. Vaknade halv sju på lördag morgon, kan inte sova borta. Fammo hade redan då vaknat och slängt in julskinkan i ugnen. Men vad händer då?! Jo, strömmen gick, och den var borta drygt en timme. Förutom skinkan i ugnen var det annars jättemysigt. Vi satt och pratade och hade tända ljus överallt. Efter en himla tjatande i timmar, fick ungarna äntligen öppna julklapparna. Dom brukar få öppna dom redan mitt på dagen hos fammo, eftersom vi åker sen vidare på eftermiddan.

Vid tre tiden var vi sedan hos Anki i Vuono. Men herregud vad det var mycket snö på vägarna när vi åkte dit. Det var inte plogat någonstans. Men vi kom fram oskadda. Nåväl, hos Anki fixade vi julmaten. Och så åt vi mat efter fyra. Men oj så tiden gick fort. Vi hade inte nästan hunnit äta klart så dyker tomten upp! Men vilken snäll tomte. ALLA fick precis vad de har önskat sig!!!

Jaha....nu måste jag sluta o skriva. Mattias o Henka har bokat nån server som de ska spela på. Kanske jag skriver fortsättningen ikväll, annars blir det imorgon bitti..

Ha det bra så länge......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
eXTReMe Tracker